Algemene voorwaarden

Cardok gevestigd te Hilversum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Hilversum onder nummer 57734429.


Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Cardok . Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.
Cardok behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.


Bestelling en overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. U heeft 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Cardok behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door Cardok gestelde voorwaarden houdt.


Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro`s, exclusief BTW en verzendkosten. Cardok is niet verantwoordelijk voor druk en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Cardok is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via overschrijving of contant bij afhalen. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden Cardok binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Cardok ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.


Annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email aan info@cardok.nl Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling wordt € 10,50 transactiekosten in rekening gebracht.


Verzending en Levering

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,50 per bestelling, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzending vindt plaats via TNT Post. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden middels briefpost of pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door TNTpost. Cardok is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT Post. Mocht u toch graag uw bestelling willen verzekeren, dan bieden wij u die mogelijkheid aan voor een bijbetaling van 3,00 euro. Als u ervoor kiest om uw bestelling verzekerd te versturen, wordt deze via een apart kanaal vervoerd en bent u verzekerd tegen beschadiging en verlies van uw bestelling. U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid door in de nieuwe rubriek \"Verzekerd verzenden\", deze mogelijkheid toe te voegen aan uw bestelling. Cardok streeft ernaar de bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Retourneren

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 7 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per email aan Cardok bekend te maken door een email te sturen naar info@cardok.nl . De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:

de artikelen dienen bij Cardok gekocht te zijn
de artikelen dienen onbeschadigd te zijn

Vermeldt duidelijk uw naam en adres op de retour. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.


Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Cardok klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Cardok verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.


Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen.


Klachten

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@cardok.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 Cardok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel